Sessies

Privé sessies en coaching

Ik werk graag met jou alleen of met jullie als stel in privé sessies.
Alle sessies gaan over echte verbinding en het onderzoeken van nieuwe manieren om dit te doen.

Tantra, shibari, tao, conscious kink, zijn manieren om op een dieper niveau met jezelf en elkaar te verbinden. Het gaat om de weg naar binnen, vanuit liefdevolle verbinding en vandaar uit in verbinding met anderen.

> Je leert jezelf en elkaar op een nieuwe manier kennen.
> Je leert je sensuele en sexuele levensenergie te voelen en hoe je dit door je lichaam kan laten stromen.
> Je leert nieuwe manieren om te communiceren.
> Je leert lagen van conditionering, schaamte, verwachtingen los te laten.
> Je leert te luisteren naar je hart, naar je wensen, naar je angsten, je emoties, je grenzen.
> Je leert hoe het is om je te openen, te vertrouwen, overgave en leiding te nemen vanuit echte verbinding.
> Je leert hoe je je sexualiteit kan beleven zonder doel.

Misschien wil je graag een eenmalige sessie, een tantra massage, een bondage sessie , een workshop, coaching of een combinatie van dit alles.

Misschien wil je een diepgaande transformatie doorgaan in je leven of je relatie, dan kunnen we intensief samenwerken in meerdere sessies.

Iedereen is anders en dus is elke sessie ook anders. Voordat we een sessie boeken hebben we een korte introductie om wederzijds te horen en voelen of we een match zijn om samen te werken.

Mijn locatie is Rotterdam en op verzoek reis ik rond.

Hieronder vind je een lijst van mogelijkheden, als je graag een plan speciaal voor jou of voor je relatie wilt, neem dan persoonlijk contact met me op.

Online koppels

De online sessies zijn in de vorm van coaching en adviezen om thuis te beoefenen. Dit kan gaan om:

Hieronder kunnen jullie via de agenda een korte kennismaking of een online sessie boeken. Jullie kunnen me ook een mail sturen voor vragen.

Prijs 63 euro per uur particulier, ex BTW voor bedrijven

Online 1 op 1

De online sessies zijn in de vorm van coaching en adviezen om thuis te beoefenen. Dit kan gaan om:

Hieronder kan je via de agenda een korte kennismaking of een online sessie boeken. Je kan ook een mail sturen voor vragen.

Prijs 63 euro per uur particulier, ex BTW voor. bedrijven

Privé sessie koppels (vanaf 2 uur)

In een eenmalige sessie van 2 tot 4 uur (of meer) focussen we op wat jullie graag willen ervaren en leren. Dit kan gaan om:

Zijn jullie geïnteresseeerd in een privé sessie dan kunnen jullie via de kalender hieronder een kort kennismakingsgesprek (telefoon- of videogesprek) inplannen. Je kunt me natuurlijk ook mailen.

2 uur = 200 euro, ieder extra uur is 90 euro per uur particulier, ex btw voor bedrijven

Heb je niet veel te besteden, laat het me weten, dan kunnen we overleggen over een prijs.

 

Privé sessie 1 op 1 (vanaf 2 uur)

In een eenmalige sessie van 2 tot 4 uur (of meer) focussen we op wat jij graag wilt ervaren en ontdekken. Dit kan gaan om:

Ben je geïnteresseeerd in een privé sessie dan kan je via de kalender hieronder een kort kennismakingsgesprek (telefoon- of videogesprek) inplannen. Je kunt me natuurlijk ook mailen.

2 uur = 180 euro, ieder extra uur is 90 euro per uur particulier, ex btw voor bedrijven

Heb je niet veel te besteden, laat het me weten, dan kunnen we overleggen over een prijs.

Exclusief programma

In een exclusief programma gaan we samen de diepte in op verschillende gebieden in jouw leven of jullie relatie. Deze programma’ s zijn persoonlijk afgestemd. Onderwerpen kunnen zijn intimiteit, zelfliefde, gezondheid, communicatie, verschillende aspecten in jullie relatie of leven waardoor je gaat leven vanuit echte verbinding en je werkelijke verlangens en passie.

Shibari/Kinbaku intensive

In een periode van 3 maanden krijgen jij/jullie intensieve begeleiding om een gedegen basiskennis van Shibari te krijgen. We besteden aandacht aan techniek, aan verbinding, uit je hoofd, overgave en leiding nemen en lichaamstaal.

Ben jij of zijn jullie geïnteresseerd dan kan je via de kalender hieronder een kennismakingsgesprek (telefoon- of videogesprek) inplannen. Je kunt me ook mailen.

Prijs 930 euro particulier, ex btw voor bedrijven

3 maanden

In een traject van 3 maanden krijg jij of jullie de juiste tools en begeleiding om zelf verder te ontdekken om dieper in je lijf te zakken, meer van jezelf te houden, in jullie relatie te verdiepen met verschillende vormen van intimiteit en je leven in lijn te leven met je werkelijke verlangens. Dit traject is persoonlijk afgestemd.

Ben jij of zijn jullie geïnteresseerd dan kan je via de kalender hieronder een kennismakingsgesprek (telefoon- of videogesprek) inplannen. Je kunt me ook mailen.

Prijs 1195 euro particulier, ex btw voor bedrijven

6 maanden

In een programma van 6 maanden gaan we de diepte in  op verschillende lagen van je leven en relatie. Hoe kun je liefdevol in verbinding zijn met jezelf of in je relatie, hoe kan je jezelf of samen helemaal toeleggen op een leven in lijn met je echte verlangens. Hoe kun je lichamelijk maar ook geestelijk in verbinding zijn met jezelf of elkaar. Hoe kun je op verschillende manieren intiem zijn. Dit traject is persoonlijk afgestemd.

Ben jij of zijn jullie geïnteresseerd dan kan je via de kalender hieronder een kennismakingsgesprek (telefoon- of videogesprek) inplannen. Je kunt me ook mailen.

Prijs 2350 euro particulier, ex btw voor bedrijven

*Fijn om te weten: Als je binnen 6 maanden na een privé sessie een programma boekt, dan wordt de privé sessie als deel van het programma in mindering gebracht.

Wil je een afspraak maken?

Wil je of jullie graag een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten of misschien gelijk een online coaching sessie boeken, selecteer dan een tijd en datum die uitkomt in de kalender hieronder.
Als deze tijdstippen niet uitkomen, neem dan contact met me op, dan maken we een afspraak voor een ander tijdstip.
Ook voor andere vragen kun je me natuurlijk mailen.
Security Code:
security code
Please enter the security code:

Verstuur