Reviews

De workshop heeft ons in onze relatie verdiept en verbreedt. Door de oefeningen en begeleiding van Silvia hebben we intimiteit besproken en ervaren als nooit ervoor, thema’s bij elkaar leren kennen en ervaren die we na 20 jaar samen zijn nog niet kenden of hadden gevoeld van en bij elkaar.
Op een speelse en ontspannen manier waar ruimte is voor alles wat boven komt en gevoeld wordt.
Dit samen ervaren met een groepje anderen geeft en stimuleert dat we onszelf meer bloot geven en openen dan alleen binnen onze relatie.
Het was een kado voor ons twee waar we wekelijks nog heel veel plezier van hebben samen, genot van ervaren en over praten…….
Frank en Sophie Ile d’Oleron Frankrijk
Tijdens onze shibari demonstratie had je haarfijn door hoe en wanneer je mij dieper mocht brengen. In ieder moment stemde je dit af op wat je uit mijn lichaamstaal en energie oppikte. Je pauzeerde steeds even en legde contact waardoor ik kon openen. Hierin blink je écht uit want ik ben nieuw hierin en erg sensitief en dat lukt dus ook niet zomaar. Wat ik zeker kan stellen is dat de kern van shibari hierdoor écht is overgekomen. Ik ben nu 1 week later nog aan het integreren en reflecteren. Toch realiseer ik me nu al goed dat er een waardevol zaadje is geplant dankzij jou! Groetjes, Johan

We hebben het gewoon gedaan, Silvia en ik ben blij dat ik je uitnodiging via facebook op waarde heb geschat. 
We hebben gezien dat we ook online – op ogenschijnlijke afstand – een ruimte kunnen scheppen van intimiteit, plezier en verbondenheid. En waarin dus ook de polariteit zijn betekenis krijgt.

Bij de vijf wekelijkse online ontmoetingen – in het kader van de Circle for Lovers – zag ik mezelf genieten van alles wat er gebeurde, verscheen en door ons zessen (drie liefdesparen) gedeeld werd. Ik zag nieuwe kanten. Van mijn geliefde partner Roos, van mezelf, van de anderen. Jij had als facilitator voor mij de sleutel van deze ruimte, zó vol potentie. Je hield stil als de situatie erom vroeg, bewoog mee als het even anders liep, en je bracht ook via het scherm je eigen kennis, verhalen en ervaringen in. Grote dank ervoor. Tot liefs. Live en online. Rob

We gingen de workshop nogal onbevangen in met het idee dat we heus wel iets zouden leren, maar we hadden er geen idee van dat het zó diep zou gaan allemaal en dat het niet alleen een kwestie van “iets leren” is, maar dat je heel anders naar verleden, toekomst, jezelf, elkaar en bijvoorbeeld ook naar bdsm gaat kijken.

We dachten zelf dat we niet meer dieper konden gaan samen en dat onze relatie al nagenoeg perfect was, maar dat was dus niet zo. We zijn na gisteren nog zo veel meer met elkaar verbonden en staan zo helemaal open naar elkaar, echt onvoorstelbaar en compleet onverwacht ook Dankzij jullie raken we ineens de essentie waarvan we helemaal niet wisten dat we die niet raakten.

En wat zijn jullie fijne mensen, zowel individueel als samen. We hebben ontzettend genoten van en door alles wat er gisteren plaatsvond, innig dank daarvoor.
We komen zeer zeker terug voor andere workshops en/of weekenden.
Een warme knuffel, Yolande en Hans

In onze cirkel heb ik me verbaasd over hoeveel je kan delen met mensen die je niet kent, en die daardoor in een korte tijd (en sindsdien) als liefdevolle kennissen achter in je hoofd zitten, heel mooi om te ervaren.
Het delen met elkaar van hetgeen je in hoofd en hart bezighoud geeft veel zelfreflectie maar bovenal een enorme ervaring van liefde en mildheid voor de ander en misschien zelfs daarom voor jezelf. Het maakt de onderlinge overeenkomsten duidelijk in plaats van de verschillen, in universele waarden maar ook praktisch in waar we als mensen in het dagelijks leven tegenaan lopen.
Het bevestigt je eigen pad.
En voor jou Silvia… Dank je dat je je nek hebt uitgestoken, het was een mooie ervaring. Dank je voor me uit m’n comfort zone halen. Je hebt zoveel kennis en ervaring, die zou wat mij betreft nog wel een stuk ‘zichtbaarder’ mogen zijn.
Hopelijk zien we elkaar in de toekomst weer. Dat zou ik erg leuk vinden. Alle Liefs Corina

Silvia is een veelzijdige en inspirerende coach. Ze heeft een groot scala aan oefeningen paraat, van zachte tantrische tot kinky shibari. Silvia is heel open waardoor het voor deelnemers makkelijk wordt om ook open te zijn en zich kwetsbaar op te stellen.
Liefs,
Marianne en Anton