The magic of beginnings

Een jaartraining om thuis te komen in jezelf

Soms voel je dat het tijd is. Dat je er klaar voor bent.
Zo voelde ik in 2022 dat ik er klaar voor was om een vrouwenjaartraining te gaan geven. Een mooie nieuwe stap, waar ik naartoe ben gegroeid in mijn werk, in mijn sister groups en in mijn privésessies en workshops.
Een beweging van binnen naar buiten, om alles wat ik tot nu geleerd heb te delen met andere vrouwen.
Hierin word ik bijgestaan door Eveline, waarmee ik de afgelopen jaren samen zoveel heb doorleefd en doorvoeld. Ieder op ons eigen manier.
Onze intentie is om een veilige omgeving te creëren waarin iedere vrouw op haar eigen tempo kan ervaren en ontdekken.

Dus leuke vrouw… ben jij er ook klaar voor?

  • Om vol te gaan leven?
  • Om je plek in te nemen vanuit zachtheid naar jezelf, vanuit kwetsbaarheid en tegelijk vanuit je krachtige kern?
  • Om je sensuele en seksuele levensenergie te laten stromen? 
  • Om in balans met de seizoenen, met jouw yin en yang te leven?
  • Om je prachtige vrouwelijke lijf te omarmen en bewonen ongeacht shape ‘n size?
  • Om thuis te komen, in jouw lichaam met jouw ziel?
  • Om verschillende manieren van aanraking te leren vanuit tantrische verbinding? (Sensueel en helend, niet sexueel).
  • Om alles in jezelf te ontdekken, van je zachte meisje tot je kinky diva?
  • Om samen met een groep vrouwen de dieptes en hoogtes in te gaan
Samen de jaarcyclus door
Ons hele bestaan is cyclisch. Dat zien we aan de natuur en dat merken we als vrouwen natuurlijk ook in onze eigen lichamen. We hebben onze maandelijkse cyclus (of gehad) en we gaan allemaal door de seizoenen van het leven. En in elke levensfase komen we weer andere dingen tegen. En alles wat we tegenkomen nodigt uit tot voelen, ervaren, ontdekken en groeien. Om op het diepste niveau te leren vertrouwen op onze vrouwelijke wijsheid, volgen we in deze vrouwenjaartraining de cyclus van de seizoenen. 
Het wordt een jaar om jezelf te ontmoeten in alle facetten van je vrouw-zijn.
 

Herfst
We beginnen in oktober. De herfst, tijd voor oogst. Dit is de tijd van het jaar waarin we onderzoeken wat we op dit moment in ons leven oogsten, waar we dankbaar voor zijn op dit moment en wat we in de toekomst zouden willen oogsten. Dit is voor iedereen anders.
Wat dit voor jou inhoudt, onderzoek je binnen deze jaargroep met andere vrouwen. Soms alleen en soms samen. Soms heel serieus en soms speels en met humor. Zo kom je dichterbij jezelf en je verlangens. Jouw inzichten van de herfst kun je inzetten als kompas voor de rest van de jaartraining.

Winter
Dan gaan we de winter in. Deze tijd van het jaar staat voor rust en einde, maar de winter markeert ook een nieuw begin.
We gaan naar binnen om de kleine zaadjes van wat er in jou wil ontkiemen te gaan verzorgen. Cultivating is een mooi engels woord hiervoor.
We gaan onderzoeken wat er in jou wil ontstaan, vanuit een natuurlijke beweging, waarmee je in de lente en zomer weer naar buiten kunt, de wereld in.

Lente
Dan de lente, het ontkiemen. Dit is een periode van groei en bloei. Nu is het tijd om datgene wat door ons heen wil komen de wereld in te brengen.
Dit kan heel klein zijn, of heel groot en alles daartussen. Jouw groei en bloei kan gerelateerd zijn aan werk, gezondheid, je gezin, de liefde, een passie. Misschien wil je een concreet project van de grond krijgen. Misschien wil je met iets meer zelfvertrouwen door het leven gaan. Alles is goed. Het gaat niet om presteren, maar moeiteloos laten ontstaan.

Zomer
Vervolgens de zomer. Volle bloei en naar buiten. Léven, plezier maken en genieten!
Datgene wat jij naar buiten wilt brengen komt hier tot volle bloei. Dit gaan we vieren, belichamen en bekrachtigen we met een mooi ritueel.

Hoe we de diepte ingaan
Gedurende het jaar werken we met verschillende structuren van zelfonderzoek en communicatie.
Elke dag bestaat uit een vaste structuur van bewegen, de weg naar binnen in je eigen lijf, delen in de groep en tantrische aanraking.
Om onszelf op nieuwe manieren te ontmoeten, werken we met verschillende expressievormen. We gaan ons lichaam bewegen met do-in tao yoga, dans en martial arts.
We gaan geven en ontvangen vanuit tantrische aanraking.
We werken met kundalini energie, tantra, tao, shibari.
Je leert aanwezig te zijn bij alles wat opkomt.
We werken met energie en ademhaling.
We bekrachtigen met rituelen.

Doe jij mee?
Het wordt een mooi jaar, waarin je jezelf dieper gaat ontmoeten. Je kleine meisje, je sensuele vrouw, je warrior queen, je kinky diva en alles daar tussenin.
Stel je voor hoe het is om met alle delen in jezelf verbonden te zijn? Vrij en helemaal jij!

We zien jullie graag!
Liefs Silvia en Eveline

Voor wie?

Deze jaartraining is voor jou als je vanuit je diepste kern wilt leven, trouw aan jezelf. Deze training is voor jou als je alle delen van jezelf wilt ontmoeten. Je sensuele sexy vrouw, je krachtige warrior queen, je kleine meisje, je kinky diva, je wijze vrouw, je emotionele zachte kant, alles.

Om te transformeren is zelfonderzoek en zelfbekrachtiging heel waardevol. Tegelijkertijd is het van ongelooflijke waarde om je gesteund te voelen door een groep. In deze training ga je met een groep vrouwen op reis, naar jezelf, met de steun van anderen.

Reviews

Het was een intense en mooie ontdekkingsreis deze tien maanden.
Tranen, kwetsbaarheid, dichtbij jezelf blijven, dansen, lachen, spelen, weerstand, grenzen voelen en aangeven, sisterhood, gedragen en gezien worden, jezelf zien door de ogen van anderen. Zomaar een greep uit de ervaringen die ik heb gevoeld.

Veel dank aan de andere vrouwen, voor wie ze zijn en wat ze meebrachten!
En nog meer dank aan Silvia en Eveline voor jullie veilige bedding, liefdevolle aandacht, wijsheid, playful- en sexyness.
De Jaartraining was voor mij echt life changing met de play party als heerlijke sappige rode kers op een heerlijke taart!

Sandra

reviewEdith

van edith 🧡

Prachtige opleiding, die je bewust laat zijn en aanwezig in je lichaam.
Fijne oefeningen, dansen, yoga, ademhaling.
Zo met liefde aangeraakt te worden was een feest.
Vertraging, vertraging en dit ook door te voeren in je dagelijkse leven.

Alles kun je oefenen in zo’n jaartraining heel fijn. Ik heb genoten en ben mij bewuster geworden wanneer mijn hoofd de leiding neemt of mijn 💖 hart.
Zo waardevol en vooral niet vooraf in een verhaal te gaan. Overgave aan niet weten.

Ik zou hem zo nog een keer doen. Dat zegt genoeg, met dank aan Silvia en Eveline

Het was een mooie, inspirerende, verbindende reis
naar binnen in mijzelf en naar buiten met alle mooie, lieve, zachte vrouwen!
Ik had dit voor geen goud willen missen.
Dank je wel, lieve Silvia en Eveline.
Ik gun dit alle vrouwen!!
Anja

Wat een jaar, ik ben zo ontzettend blij dat ik naar mijn 1e ja luisterde om met enige onzekerheid deze training aan te gaan.
Doodeng om me bloot te geven, maar het trok aan me en ik moest dit doen en wat ben ik dankbaar dat ik dit gedaan heb voor mezelf!
Als je dit doet, laat je zien dat je ertoe doet voor jezelf en dat je in al je zijn mag onderzoeken wie je nou eigenlijk echt bent.
Ik dacht mezelf toch wel redelijk te kennen maar oh wat ben ik nog veel stukken tegengekomen waarin ik kon verdiepen. Ik ben weer ik met al mijn ikkennnn.

Met de mooie hulp van alle vrouwen die er ook niet zonder reden op dit moment bij waren.
Zoveel spiegels, zoveel herkenning en heling en dan nog met de liefdevolle begeleiding van Silvia en Eveline. Grote dankbaarheid voor ieder van jullie!
Ik hoop dat vele vrouwen ons mogen volgen bij jullie want dit was een prachtig jaar en het is jammer dat het weer voorbij is.
“Nagenietend van alle bijzondere herinneringen en een enorm leuk afsluitfeestje”

Merel 💓

Door wie?

Deze jaartraining wordt gegeven door Silvia, ondersteund door Eveline

Silvia
Mijn hele leven is een onderzoek naar verbinding,  intimiteit en seksualiteit. Alles wat ik overdraag komt vanuit persoonlijke ervaring, oneindig onderzoek en nieuwsgierigheid.  

Jaren geleden had ik een harde mannelijke schil, ik was afgescheiden en dacht dat ik het allemaal alleen moest doen, ik had niemand nodig. Door mijn tantra en shibari pad heb ik mijn zachtheid weer teruggevonden en voel ik me tegelijkertijd zoveel krachtiger in mezelf. Het voelt zo fijn nu om te delen met anderen. 

In mijn werk daag ik iedereen uit om zijn eigen kern, ritme en seksuele levensenergie te vinden en van daaruit te gaan leven en in verbinding te gaan. Ik maak daarbij gebruik van allerlei vormen van lichaamsgericht werk om meer in verbinding te komen met alle sensaties van ons lichaam.
Elementen vanuit tantra, tao, shibari, conscious kink, emotioneel lichaamswerk, schaduwwerk, geweldloze communicatie, maar ook bewegingsvormen als yoga, vechtsporten en dans. Alles wat nodig is om vrijheid in jezelf te ervaren.
Hoe meer ik mezelf toesta om alles te voelen en te onderzoeken, hoe meer mijn levensenergie stroomt, niet vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn lijf, mijn passie, mijn ziel. Dit draag ik graag over.

Eveline
Eveline is een tantrika puur sang. “Ik heb geleerd om vanuit mijn hart & lichaam te verbinden in plaats vanuit mijn hoofd. Door verschillende workshops, trainingen en zelfonderzoek heb ik leren verbinden met mijn zachte vrouwelijke energie en kan ik open, ontvankelijk en in overgave zijn. Vanuit dit ‘vrij-zijn’ kan ik volledig bij anderen aanwezig zijn, kan ik hen ‘waarlijk aanraken’ en op een dieper niveau in zichzelf laten wegzakken.”
Eveline krijgt van anderen terug dat zij vrouwelijk, liefdevol en sensueel is en dat zij zich welkom & veilig bij haar voelen. Ze voelen zich ‘gezien’.

Praktische informatie

Wanneer
Zaterdagen van 10.00 – 17.00
14 okt – 18 nov – 9 dec 2023
20 jan – 17 feb – 16 mrt – 20 apr – 18 mei – 15 jun 2024

Vooraf is er een kennismaking met Silvia via zoom. Tussendoor zijn er samenkomsten in kleine groepjes en een 1 op 1 zoom sessie met Silvia, en support op verzoek. Als je intensieve persoonlijke begeleiding van Silvia wilt tussen de dagen door, dan kan dit ook.

Waar
Dojo Natural Bliss
Capelle aan den IJssel

Prijs
€1575 euro (ex btw voor bedrijven) voor 9 zaterdagen inclusief heerlijk vegetarische lunch. Als je kiest voor intensieve begeleiding door Silvia tussen elke bijeenkomst een call dan is de prijs  €2175,– (ex btw bedrijven) ~2 plaatsen voor mensen met minder geld~

Aanmelding
Aanmelden kan via deze link
Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld of deze training voor jou is of wat je kan verwachten, kun je contact opnemen met Silvia. Als je je aanmeldt neem ik contact met je op voor een introductie gesprek.

Annulering
Bij aanmelding vragen we een aanbetaling van 350 euro
Het restant mag je in 1x, in 2 delen of in 4 delen betalen
Annulering >8 weken voor de training dan ontvang je je inschrijfgeld terug
Annulering tussen 8-2 weken voor de training, omboeken mogelijk naar een ander event.
Annulering < 2 weken voor het event helaas geen refund mogelijk van je aanbetaling