Tantric Love Retreat: the Garden of Eden

Een retreat vol speelsheid en diepgang voor stellen die elkaar willen (her)ontdekken in intimiteit

In het begin van onze liefdesrelaties slaan de vonken over en weer, we hoeven er niet veel voor te doen. We voelen ons lekker, vol energie en we kunnen de wereld aan.

Fastforward een tijdje later, dan begint het kunstwerk pas echt. We komen in dezelfde routines terecht en onze roze bril maakt plaats voor een spiegel. Onze intieme relatie is dé plek waar onze passie en levensenergie kan stromen en tegelijkertijd is het een spiegel die confronterend kan zijn. Dan is er aandacht nodig om er samen iets van te maken, om onze intimiteit en seksualiteit levend te houden, om diepere lagen samen te onderzoeken.

Dit weekend is bedoeld om jezelf en elkaar op een bewuste en speelse manier te ontdekken.
We gaan spelen met verschillende vormen van intimiteit, met elementen uit tantra, tao, shibari (japanse knoopkunsten) en conscious play.

Een proeftuin om te ervaren wat jullie fijn vinden. We raken dit weekend onderwerpen aan als: Waarvan ga je open? Wat maakt dat je je afsluit? Wat zijn je verlangens? Hoe wil je aangeraakt worden? Durf je jezelf helemaal te laten zien? Hoe kun je aanwezig zijn bij elkaar? Hoe communiceer je wat je lekker vindt.

We leren luisteren naar de taal en geheimen van onze lichamen.
We gebruiken verschillende manieren om aan te raken, om genot op te wekken en om ontspanning te ervaren.
We spelen met seksuele en sensuele energie, met ademhaling, met ondeugendheid, met tools als bondage touw, alles vanuit tantrische verbinding.
We gaan geven en ontvangen, leiden en volgen.

We maken ruimte voor alles wat bovenkomt, voor nieuwe manieren van communiceren, voor terugkerende patronen in jullie relatie.
Jullie worden uitgenodigd om je eigen en elkaars ritme te vinden en te volgen.
Jullie hoeven dit weekend niets te doen wat jullie niet willen.
In een groep met andere stellen kun je van elkaar leren, elkaar support geven, elkaar zien en gezien worden.

Dit retreat is een cadeautje en een deep dive voor jullie als stel.
Wij als team gaan graag met jullie mee op reis.

 

Voor wie?

Dit weekend is voor geliefden in alle samenstellingen, voor iedereen die op onderzoek wil naar elkaar, naar verdieping in de liefde en naar meer vrijheid in zichzelf. 

Veiligheid tussen geliefden en de focus op samen groeien ín de verbinding is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn alle partner oefeningen met je eigen partner. Ook in gezamenlijke oefeningen met de groep kun je altijd voor je eigen partner kiezen. Het gaat in deze retreats niet om ‘sex’, maar om intimiteit, speelsheid en verbinding.

Reviews

“Een welnessweekendje voor je relatie! investeer in een weekend aandacht voor elkaar; laat je professioneel meevoeren in de vertrouwde handen van Silvia , Mariëtte en Jalbert en ontdek elkaar op nieuwe manieren. Laad jezelf, elkaar en je relatie weer op door je energie op de goede plekken en in de goede richting te laten stromen. Beginner of tantra-expert? Ieders open mind en respectvolle houding creëert een sfeer van verbinding, waarin iedereen kan werken aan zijn eigen behoeften en doelstellingen. Verbinden met elkaar kost tijd, energie en aandacht en door Tantra Love Garden reserveer je tijd voor elkaar; laad je je relatie weer op en krijg je alle aandacht van en voor elkaar. Ontluikende, ontdekkende, opborrelende of meevoerende emoties, verlangens, angsten of blokkades worden kundig en discreet begeleid in een omgeving waar niets moet en alles mag.”
Marguérite & Roy

“We denken nog regelmatig terug aan het retreat. Het is moeilijk te omschrijven hoe fijn het was om de verbinding met elkaar, met jullie en met de overige deelnemers te mogen ervaren.
Wat we meenemen in ons dagelijks leven: de polariteiten theorie, massage technieken, doelloos vrijen, yoga, meditatie (en nog zoveel meer) geeft een verdieping in onze relatie op alle vlakken.
De locatie, de organisatie en de social media detox maken het plaatje compleet. We zijn echt als andere mensen uit het retreat gekomen.”
Heel hartelijk bedankt voor deze mooie ervaring en veel succes met de komende tantric love gardens.
Met lieve groet,
Patricia en Ruud

Door wie?

Dit weekend wordt begeleid door mijzelf samen met Mariëtte & Jalbert, de founders van Love Bubbles en School of Love.

In onze samenwerking brengt Mariëtte mooie diepgaande rituelen. Ze is de vrouw van kader en structuur. Ze voelt waar transformatie nodig is waardoor onze seksuele energie kan gaan stromen.
Jalbert leeft in het moment. Voelt alles, ziet alles en zorgt voor de harmonie in het geheel.
Silvia voegt naast haar speelse aanwezigheid en een groot invoelend vermogen, skills als shibari toe waarmee je als liefdeskoppel de polariteiten in jezelf en elkaar kan ontdekken en verruimen.

Bekijk hier onze video: https://youtu.be/wVdtXlBS59g

Silvia
Mijn hele leven is een onderzoek naar relaties, intimiteit en seksualiteit. Alles wat ik overdraag komt vanuit persoonlijke ervaring en oneindige nieuwsgierigheid.
In mijn werk daag ik iedereen uit om zijn eigen kern, ritme en seksuele levensenergie te vinden en van daaruit in verbinding te gaan. Ik maak daarbij gebruik van allerlei vormen van lichaamsgericht werk om meer in verbinding te komen met alle sensaties van je lichaam.
Elementen vanuit tantra, tao, shibari, conscious kink, emotioneel lichaamswerk, maar ook bewegingsvormen als yoga, vechtsporten en dans zet ik in om meer vrijheid in jezelf en je eigen lijf te gaan voelen en om meer verbinding met elkaar te ervaren.

Mariëtte & Jalbert
Mariëtte is lichaamsgerichte seksuoloog en Jalbert is een ondernemende levenskunstenaar.
Twee geliefden, één missie: liefdeskoppels herinneren dat seks bedoeld is om liefde te maken. Samen zijn zij de founders van de Love Bubbles en School of Love.
Zowel in onze eigen relaties als bij de koppels die wij begeleiden zien wij dat een groot deel van de onvrede die vroeg of laat intrede doet in een liefdesrelatie, te maken heeft met het kunnen voelen en communiceren over de wensen en grenzen rondom seks en intimiteit.
Wanneer je deze thema’s rondom seks ontwart en ermee leert spelen, is seks niet meer een potentieel verstorende, maar een potentieel genezende en plezier scheppende kracht in een liefdesrelatie. Op deze manier kan de liefde in een relatie groeien.
Wij delen het pad dat we samen stap voor stap hebben onderzocht en doorgrond.
Dit maakt onze overdracht stijl praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Praktische info

Wanneer
Donderdag 6 juli tot zondag 9 juli 2023
Donderdag 9 november tot zondag 12 november 2023
Aankomst op donderdag vanaf 17.00, diner vanaf 18.00 en we starten om 19.30
Vrijdag en zaterdag is er een programma overdag en in de avond.
Op zondag sluiten we af om 16.00.

Waar
We hebben de bijzonder sfeervolle locatie New Eden tot onze beschikking, omgeven door prachtige natuur.
Een fijne woon- en eetkamer met open haard en 2 (of 3- of 4-) persoons kamers met eigen badkamers en toilet.
www.neweden.org
Sparjeburd 2,
Hemrik, Nederland

Verzorging
We worden volledig verzorgd met heerlijk vegetarische maaltijden, snacks, fruit en drinken.
Als je dieetwensen hebt horen we dat graag bij je inschrijving.

Kamers
Voor elk koppel is er een geheel verzorgde 2 persoonskamer met eigen badkamer en toilet inclusief opgemaakte bedden en handdoeken. Er zijn ook 3- of 4-persoonskamers beschikbaar.

Kosten
Deelname € 495,– per persoon. Verblijfskosten € 400,– pp

Aanmelding
Aanmelden kan via deze link
Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld of deze training voor jullie is of wat jullie kunnen verwachten, kun je contact opnemen met Silvia.

Annulering
Bij aanmelding vragen we een aanbetaling, 5 weken voor het retreat ontvangen we graag het restant, je ontvangt hiervoor een bericht.

Annulering >10 weken voor de retreat dan ontvang je je inschrijfgeld terug
Annulering tussen 10-2 weken voor de retreat –> omboeken mogelijk naar andere datum
Annulering < 2 weken voor de retreat –> helaas geen refund mogelijk