Spelen met intimiteit

Voor geliefden die elkaar willen (her)ontdekken in intimiteit

Wat is nu eigenlijk leuker dan spelen met elkaar?
En dan bedoel ik natuurlijk in intimiteit.
Opengaan naar elkaar, gek mogen doen, aanraken, onderzoeken, niet de ‘perfecte’ lover hoeven zijn, heerlijk genieten en vooral voelen, voelen wat dat allemaal met je doet, en dat met elkaar delen.

Liefde is het allermooiste wat er bestaat en liefde delen in intimiteit is als een motortje waar je de hele dag op kan draaien.
Je komt lekkerder in je vel, je voelt je beter over jezelf en de wereld ziet er mooier uit.

Deze middagen leer je je partner op nieuwe manieren kennen.
Aanraking en verbinding is het uitgangspunt.
We gaan spelen met verschillende vormen van intimiteit, van tantra tot het spel van overgave en leiding nemen, de prachtige knoopkunst shibari, en heerlijke massages. Een proeftuin om te ervaren wat jullie fijn vinden.

We raken deze dagen onderwerpen aan als: Wat zijn je verlangens? Hoe wil je aangeraakt worden? Hoe communiceer je wat je lekker vindt? Durf je jezelf helemaal te laten zien? Hoe kun je aanwezig zijn bij elkaar?
Je komt jezelf misschien ook tegen. Je beperkende gedachten, momenten waarop je misschien voelt dat je niet op 1 lijn ligt.
De kunst is om die momenten te gebruiken om elkaar beter te leren kennen.
Om patronen te doorbreken waar we soms in vast zitten, de zogenaamde ‘bedroom killer’. Terwijl dát juist de momenten zijn waarop je elkaar kan laten zien waar je wél behoefte aan hebt en wat je werkelijk voelt en lekker vindt.

Als je dit samen beleeft kom je steeds dieper in verbinding met elkaar en kan je jezelf openen voor liefde en plezier.

Deze 3 ontmoetingen ga je in jezelf, als koppel, en in de groep ervaren. In een vaste groep mensen kun je van elkaar leren, elkaar spiegelen, elkaar supporten.
Alles in ieders eigen tempo.

Voor wie?

Deze ontmoetingen is voor geliefden in alle samenstellingen. Voor iedereen die op onderzoek wil naar elkaar, naar verdieping in de liefde en naar meer vrijheid in zichzelf. 

Veiligheid tussen geliefden en de focus op samen groeien ín de verbinding is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn alle partner oefeningen met je eigen partner. Ook in gezamenlijke oefeningen met de groep kun je altijd voor je eigen partner kiezen. Het gaat in deze bijeenkomsten niet om ‘sex’, maar om intimiteit, speelsheid en verbinding.

Door wie?

Silvia
Mijn hele leven is een onderzoek naar relaties, intimiteit en seksualiteit. Alles wat ik overdraag komt vanuit persoonlijke ervaring en oneindige nieuwsgierigheid.
In mijn werk daag ik iedereen uit om zijn eigen kern, ritme en seksuele levensenergie te vinden en van daaruit in verbinding te gaan. Ik maak daarbij gebruik van allerlei vormen van lichaamsgericht werk om meer in verbinding te komen met alle sensaties van je lichaam.
Elementen vanuit tantra, tao, shibari, emotioneel lichaamswerk, maar ook bewegingsvormen als yoga, vechtsporten en dans zet ik in om meer vrijheid in jezelf en je eigen lijf te gaan voelen en om meer verbinding met elkaar te ervaren.

Praktische info

Wanneer
3 zaterdagen om de week van 13.00 tot 18.00 tussendoor oefeningen voor thuis
zaterdag 9 maart, 23 maart, 6 april

Waar
Dojo Natural Bliss in Capelle ad IJssel.

Kosten
Deelname € 595,– per koppel, ex btw voor bedrijven. 

Aanmelding
Aanmelden kan via deze link
Minimaal 3 koppels, maximaal 6 koppels.

Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld of deze training voor jullie is of wat jullie kunnen verwachten, kun je contact opnemen met Silvia.

Annulering
Annulering >10 weken voor de cirkel dan ontvang je je inschrijfgeld terug
Annulering tussen 10-1 week voor de cirkel –> omboeken mogelijk naar andere datum
Annulering < 1 week voor de cirkel –> helaas geen refund mogelijk (alleen in uitzonderlijke omstandigheden)