Ropes & pleasures

Verbonden de zomer in .... 18 juni en 2 juli

Ik  nodig jullie graag uit voor 2 avonden vol verbinding ….

….  touw op je huid …. geven en ontvangen …. lichamelijke sensaties …. overgave en leiden …. de touwtjes in handen …. spanning …. spelen zonder doel …. leiden vanuit liefdevolle verbinding …. ja en nee voelen …. stilte …. opwinding …. uitdagingen …. grenzen verkennen …. wensen en verlangens onderzoeken …. ontspanning …. 

Allemaal elementen die tantra en shibari met zich meebrengen. Een oneindige speeltuin waarin je kan ontdekken. Deze 2 avonden gaan we spelen met shibari vanuit tantrische verbinding. Je leert knooptechnieken, verschillende manieren om aan te raken, leiden en volgen, en verder laten gebeuren wat opkomt tijdens deze avonden.

Japanse bondage, Shibari of Kinbaku, is een prachtige manier om met elkaar te verbinden. Het heeft zoveel elementen in zich. Het kan gaan van sexy en fun, meditatief en stil, naar emotioneel bevrijdend en diep, naar totale overgave en leiding nemen.
Hoe ervaar je het om jezelf over te geven en de controle los te laten? Kun je er zijn, daar waar de ander zich aan je overgeeft?
Welke verwachting je ook hebt, het is meestal niet wat je van te voren hebt bedacht. Het is altijd anders en verrassend.

Tantra gaat over verbinding, allereerst met je diepste zelf en vandaaruit met de ander. Vanuit tantra ga je bewust op onderzoek naar je eigen lichaam, je emoties, je wensen en verlangens, je grenzen. Van daaruit maak je contact en leer je verbinding aan te gaan met de ander.

2 avonden ropes & pleasures …. Hope to see you! 

Voor wie zijn deze avonden geschikt?

De avonden zijn speels en verbindend, je kan met je partner, als gelegenheidsstel of als trio komen. Nodig ook vrienden of kennissen uit waarvan je denkt dat ze hier blij van kunnen worden.

We gaan aan de slag met shibari vanuit tantrische verbinding. Ook als je al ervaring hebt kun je komen, je leert steeds weer iets nieuws en kan je kennis verdiepen. De avonden zijn ook bedoeld als fijn samenzijn met een groep gelijkgestemden.
Een bijzondere en verbindende besteding van je zaterdagavond!

Praktische informatie & data

–> Wanneer: Zaterdag 18 juni en 2 juli

Inloop 19.00, start 19.30 tot 22.30

–> Waar: Centrum Sensibel Capelle a/d IJssel

–> Kosten: 200 per KOPPEL voor 2 zaterdagen (maximaal 8 koppels). Tickets per koppel beschikbaar via deze link 

–> Als je nog vragen hebt voordat je een ticket koopt kun je een mail te sturen naar silvia@naturalbliss.nl

–> Touw is aanwezig om te gebruiken, en ook te koop. Ook kun je zelf een set Shibari touwen aanschaffen of je eigen touwen meenemen. Gebruikelijk is natuurlijk hennep of jute.

–> Aanmelden kan door een ticket te kopen per koppel, je kan ook komen met een gelegenheidspartner. Als je iemand zoekt kun je dit aan mij doorgeven, wellicht is er nog iemand die wil komen en kan ik jullie aan elkaar voorstellen.

–> Matrasjes met overtrek zijn aanwezig

–> thee, water, kleine snacks zijn aanwezig

–> Zelf meenemen; grote en kleine handdoek, evt. sarong/omslagdoek,  natuurlijke massage olie (bijv. amandel, kokos, druivenpit), evt. touwen