Rise & Shine

A connective way to start your day 🙂

Prachtige foto: Khriess Photography

De komende tijd op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 samen de dag en week beginnen met een uurtje beweging, meditatie, verbinding en plezier?!

Veel mensen werken al een tijdje thuis. Dit kan ook best fijn zijn, maar we zitten daardoor veel in ons hoofd en verkrampt achter de computer. We raken misschien de verbinding met ons eigen lichaam kwijt en ook de verbinding met anderen.

Door samen met anderen online via zoom een uurtje bewust de dag te beginnen met beweging en meditatie ontstaat er weer ruimte.

Vorig jaar tijdens de eerste lock down heb ik dit ook gedaan tijdens de embodiment circle en voor iedereen die meedeed was het verrassend dat je in zo’n korte tijd, een gevoel van verbinding, diepgang en plezier kan ervaren waardoor je bewuster en frisser je week en dag kunt beginnen. Dit wil ik graag weer delen.

Dit is een reactie van 1 van de deelnemers:
Silvia brengt op een prettige manier de uitnodiging om jezelf te laten zien en samen te ervaren. Ze brengt vertrouwen zodat de groep kan verbinden. Ze liet ons verbinden met onze eigen waarheid om deze te onderzoeken en te delen. Ze is luchthartig en speels en brengt je dieper in je lichaam en hart.
Dankjewel voor de inspirerende bijeenkomsten.
liefs Alexandra

Hoe ziet Rise & Shine eruit?
1. Move: Na een kort hallo starten we met bewegen, het gaat erom echt je lijf te voelen en uit je hoofd in je lichaam te zakken. Je kan hierin helemaal je eigen tempo volgen.
2. Stilte/meditatie: Daarna begeleid ik je om even stil te zijn, te ademen. De meditaties zijn elke keer weer anders.
3. Sharing: Als laatste gaan we delen hoe het met je gaat of wat je intentie is voor de dag of week. Elke keer weer een ander thema. Nog nooit gedaan? Geeft niets, ik help je erbij.

Wanneer:
Maandagochtend 9:00-10:00 

Het zijn op zichzelf staande bijeenkomsten en deelname is vrijblijvend, je hoeft er dus niet elke keer bij te zijn.

Meedoen: Stuur een mail naar silvia@naturalbliss.nl

Na aanmelding stuur ik je de zoomlink en kun je vrijblijvend op maandagochtend aanschuiven.

Kosten:
Voorlopig bied ik dit gratis aan

Wat heb je nodig:
– Internetverbinding en zoom
– Comfy kleding en een fijne plek voor jezelf waar je vrij kan bewegen

Ik hoop je maandag te zien! Silvia