Rise & Shine

A connective way to start your day

Prachtige foto: Khriess Photography

Elke maandagochtend van 9.00 tot 10.00 beginnen we samen de dag en week met een uurtje beweging, meditatie, verbinding en plezier.

Dit is begonnen vanuit de lockdown, met elkaar connecten terwijl we thuiswerken, maar ondertussen is elke maandagochtend weer zo fijn dat ik nog graag hiermee doorga. Voel je vrij om het eens te proberen!

Misschien kom je er niet altijd aan toe om gelijkgestemden op te zoeken, of te bewegen of zelf te mediteren. Elke maandagochtend is er de mogelijkheid om vanuit de comfort van je eigen huis te verbinden met anderen.

Door samen met anderen online via zoom een uurtje bewust de dag te beginnen met beweging en meditatie ontstaat er weer ruimte in je lijf, in je hoofd.

Voor iedereen is het steeds weer verrassend dat je in zo’n korte tijd, een gevoel van verbinding, diepgang en plezier kan ervaren waardoor je bewuster en frisser je week en dag kunt beginnen. 

Dit is een reactie van 1 van de deelnemers:
Silvia brengt op een prettige manier de uitnodiging om jezelf te laten zien en samen te ervaren. Ze brengt vertrouwen zodat de groep kan verbinden. Ze liet ons verbinden met onze eigen waarheid om deze te onderzoeken en te delen. Ze is luchthartig en speels en brengt je dieper in je lichaam en hart.
Dankjewel voor de inspirerende bijeenkomsten.
liefs Alexandra

Hoe ziet Rise & Shine eruit?
1. Move: Na een kort hallo starten we met bewegen, het gaat erom echt je lijf te voelen en uit je hoofd in je lichaam te zakken. Je kan hierin helemaal je eigen tempo volgen.
2. Stilte/meditatie: Daarna begeleid ik je om even stil te zijn, te ademen. De meditaties zijn elke keer weer anders.
3. Sharing: Als laatste gaan we delen hoe het met je gaat of wat je intentie is voor de dag of week. Elke keer weer een ander thema. Nog nooit gedaan? Geeft niets, ik help je erbij.

Wanneer:
Maandagochtend 9:00-10:00 

Het zijn op zichzelf staande bijeenkomsten en deelname is vrijblijvend, je hoeft er dus niet elke keer bij te zijn.

Meedoen: Stuur een mail naar silvia@naturalbliss.nl

Na aanmelding ontvang je elke zondag een reminder en kun je vrijblijvend op maandagochtend aanschuiven. 

Kosten: gratis

Wat heb je nodig:
– Internetverbinding en zoom
– Comfy kleding en een fijne plek voor jezelf waar je vrij kan bewegen

Ik hoop je maandag te zien! Silvia

hele leuke deelnemers