Events

Shibari basis rond def

Tantra & Shibari basics
21 juni

Shibari of Kinbaku is een prachtig erotische kunst van verbinding. Verbinding door gebruik te maken van touwen.
Tantra is gericht op geestelijke verruiming en emotionele en lichamelijke bevrijding. In de tantra ligt de nadruk op bewustwording door middel van meditatie, ademhaling en het ervaren van aanraking.
De dagworkshop Tantra & Shibari geeft jullie tools om dit te ervaren. Lees verder …

Knoop voorbeelden Shibari rond 2

Tantra & Shibari continues
28 juni

Het vervolg op de tantra & shibari workshop Tantra & Shibari continues…. De mogelijkheden van Shibari zijn eindeloos en is er nog zoveel meer te ontdekken op het gebied van techniek, spelen met polariteiten, in je kracht komen en de ander in overgave leiden.
Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan. Lees verder…
Tantra & Shibari Frankrijk rond def

Tantra & Shibari in Frankrijk
26 juli tot 1 augustus

We nodigen je graag uit voor deze bijzondere week vol onderzoek naar speelsheid, grenzen, overgave en loslaten. We gaan genieten van een vakantie op deze mooie plek Sadhaka in Frankrijk, heerlijk eten, en een workshop vol diepgang.
Knopen, geknoopt worden, masseren, ervaren, grenzen verkennen, overgave en leiden, diepgang, dansen, mediteren en speelsheid zijn de ingrediënten van deze week. Lees verder…

ropescolor rond 2

Tantra & Shibari Experience weekend
18-20 december

We nodigen je graag uit voor een lang en verdiepend weekend ‘Tantra & Shibari” in centrum “De Meeuwenveen” in het midden van de mooie bossen in Havelte.

Dit weekend gaat over de verbinding met jezelf en met elkaar en over het vinden van nieuwe en speelse manieren om dit te doen.  Lees verder…