Natural Bliss

Privé sessies

In overleg geef ik privé sessies of privé workshops.

Soms is het nodig een nieuwe manier te vinden om met elkaar of met jezelf te verbinden.

Voor een stel kan het erom gaan dat je elkaar op een nieuwe manier leert kennen door wat spanning en nieuwe ideeën in je relatie te brengen. Misschien is het alleen omdat jullie graag de kunst van Japanse bondage willen leren. Het kan ook gaan om herstellen van intimiteit en passie, wensen opnieuw op elkaar afstemmen... Ik help jullie hier graag bij.

Individueel kan het gaan om het dieper beleven van overgave door bijvoorbeeld een bondage sessie, schaamte doorbreken of een beter gevoel over jezelf en je lichaam te krijgen.

In overleg kunnen we bepalen wat ik voor jullie kan betekenen.
Ik bied privé sessies waarin we eenmalig of een aantal keren samenkomen en samen kijken wat jij of jullie nodig hebben om weer in verbinding te komen met elkaar of jezelf.

De sessies zijn afhankelijk van wat jullie nodig hebben, ik maak gebruik van verschillende technieken van tantra tot connective bondage om meer vrijheid in je lijf en in je contact met je geliefde te krijgen.

Ik focus op fun, nieuwe manieren om elkaar te ontdekken en spannende avonturen.

Als jullie vragen hebben over privé begeleiding of als jullie een afspraak willen maken kun je me email sturen of bellen op 0618656698