Natural Bliss

Trilogie: spelen met intimiteit

Zou je graag meer verdieping willen in de intimiteit met je partner? Wil je je vrijer voelen in je lijf en in de verbinding met elkaar?
Er is nog zoveel te ontdekken op het gebied van intimiteit en deze 3 avonden zijn een manier om de verdieping in te gaan in de verbinding met jezelf en met je partner.

Je krijgt leuke, inspirerende en spannende nieuwe tools om met elkaar in verbinding te zijn, onder andere overgave & leiden, energie & ademhaling, support, schaduw & rollenspel. Hierin kan alles bovenkomen, ook taboes of schaamte.
Vrijheid in sexualiteit betekent alles onderzoeken wat boven komt en daarbij met elkaar in verbinding blijven. In een kleine groep creëren we een veilige setting om te onderzoeken waar we kunnen leren en verdiepen.
Deze workshop trilogie vraagt wel commitment en jezelf graag helemaal willen zien in relatie tot de ander. 

Na zoveel privé sessies en workshops wil ik graag met deze intieme workshop van start. Dit is de 1e keer dat ik deze reeks doe, ik heb nog zoveel meer ideeën voor workshops met stellen en ik wil graag in deze setting hiermee beginnen, ik hoop op heldere feedback voor meer moois zoals dit, ik doe deze dan ook voor een klein prijsje per koppel.

In een kleine groep van 4, 5, max 6 stellen (M/M V/V M/V) ontstaat vertrouwen waardoor het gemakkelijker wordt om te openen of jezelf volledig te laten zien. We kunnen allemaal van elkaar leren en hebben anderen nodig als spiegel.

Wat ik te bieden heb is liefdevol, lol maken, grenzen onderzoeken, spannende avonturen, in een sfeer waar je volledig jezelf kan zijn.

Wanneer: vrijdagavond 2 en 16 februari en 2 maart 2018 van 19.30 tot 23.00
Waar: de Groene Massage in Rotterdam Noord
Prijs: 240 euro per koppel voor 3 avonden
Voor aanmelden of vragen kun je me een mail sturen naar silvia@naturalbliss.nl