Natural Bliss

Shibari Candyshop

We nodigen je graag uit voor deze Shibari Candyshop.

Candyshop omdat we er een feestje van maken en op ontdekkingsreis gaan in de oneindige wereld van Shibari.Maar ook leer je een aantal technieken waarmee je thuis eindeloos verder kan spelen.

Shibari is een speelse en diepe manier om met elkaar te verbinden. Het spel gaat van sexy en fun, naar emotioneel bevrijdend en diep, naar totale overgave en aanwezig zijn.
Welke verwachting je ook hebt, het is meestal niet wat je van te voren hebt bedacht. Het is altijd anders en verrassend.

Hoe ervaar je het om jezelf volledig over te geven en de controle los te laten? Kun je er zijn, daar waar de ander zich volledig aan je overgeeft?

 

 

De avond is in luchtige vorm gegoten, voor iedereen toegankelijk, je kan als gelegenheidsstel komen, je kan alleen komen als we je aan een andere single kunnen koppelen. Iedereen is welkom maar we houden balans.

Voor iedereen die al ervaring heeft of al een workshop shibari heeft gevolgd is deze avond een mooie gelegenheid om uit te wisselen en meer te leren.
Voor iedereen die nieuw is, je leert een aantal basis technieken waarmee je eindeloos kan variëren en je leert hoe je je parter liefdevol in overgave kan leiden.

Als je vragen hebt of als je je wilt aanmelden kun je me een mail sturen silvia@naturalbliss.nl

Liefs Silvia & Eveline

 

 

Praktische info:
–> Wanneer: zaterdag 24 maart Inloop 19.00, start workshop 19.30 tot 23.00 uur.
–> Waar: Djoj, Anhony Duyklaan 5-7 in Rotterdam
–> Kosten: 40 euro per persoon
–> Hennep touwen neem ik mee en kun je eventueel ook kopen. Ook kun je natuurlijk zelf een set Shibari touwen aanschaffen. Gebruikelijk is natuurlijke hennep of jute, een set van 6 x 8 meter of een set van 3 x 8 meter en 1 touw van 10 meter.