Natural Bliss

Over mij

In Natural Bliss komt mijn passie voor vrijheid in sexualiteit en mijn passie voor verdieping in bewustzijn samen.
Ik geloof dat bewustzijn en sexualiteit bij elkaar horen. Door je te bevrijden van je conditionering, taboes en schaamte, kun je dieper in verbinding komen met jezelf en met elkaar.

Van international management studies naar een Ashram in Thailand, een heilige berg in India en yoga in Mexico. Mijn ontdekkingstocht is eindeloos. Ik heb verschillende opleidingen gedaan in conscious sexuality & healing zoals chakra therapie, massages, tantra, shibari en coaching.
Mijn vrijheid in sexualiteit en vrijheid in bewegen is een rode draad in mijn leven. Ik heb op veel verschillende manieren de vrijheid in sexualiteit, vrij bewegen en bewustwording onderzocht en het vooral ook beleefd, van tantra tot kinky, vechtsporten en dans, meditatie en yoga, het is een oneindige reis met mooie en vaak ook confronterende ervaringen.

In verbinding met onszelf en anderen ligt intimiteit, grenzen ontdekken, persoonlijke groei, hoe kunnen we geven en ontvangen, vertrouwen, ons zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er is zoveel te ontdekken en dat doe ik graag samen.